Over Ons

Uw toonaangevende partner in de wereld van gebruikte heftrucks!

Wat wij doen
Bij Roelfsema streven we ernaar om uw logistieke processen te optimaliseren door hoogwaardige, betrouwbare en betaalbare gebruikte heftrucks aan te bieden.

Met jarenlange expertise in de branche hebben we een reputatie opgebouwd als een gespecialiseerde handelsonderneming die zich toelegt op het leveren van kwalitatieve oplossingen voor al uw heftruckbehoeften.

Onze Missie
Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het leveren van uitstekende service en het verstrekken van hoogwaardige gebruikte heftrucks die voldoen aan de specifieke eisen van onze gewaardeerde klanten.

Of u nu op zoek bent naar een compacte elektrische heftruck voor magazijnwerkzaamheden of een krachtige dieselheftruck voor zwaardere ladingen, bij Roelfsema vindt u een uitgebreid assortiment aan betrouwbare machines.

Wat ons onderscheidt
is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste heftruck die aansluit bij uw specifieke behoeften en budget. Daarnaast bieden wij uitstekende after-sales service, zodat u met vertrouwen kunt blijven werken met de heftrucks van Roelfsema.
Ontdek de voordelen van samenwerken met Roelfsema Handelsonderneming en ervaar hoe wij uw logistieke processen naar nieuwe hoogten tillen. Uw succes is ons doel, en wij kijken ernaar uit om u te voorzien van de perfecte gebruikte heftruckoplossing.

Welkom bij Roelfsema – waar kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid samenkomen!